این پله ها در نقاط مختلفی از دنیا قرار دارند. بعضی از آن ها از سنگ یا چوب ساخته شده اند، بعضی از آن ها نرده دارند اما بعضی هم ندارند. اما یک وجه مشترکی که همه آن ها را به هم شبیه کرده است ارتفاع زیاد و خطرناک بودن آن هاست که نفس هر کسی که از آن ها بالا برود را بند می آورد. در ادامه با تعدادی از این پله ها آشنا شوید.
پله های کوه کالاوانتین دورک (هندوستان)
کوه کالاوانتین در هندوستان یکی از خطرناک ترین مکان های طبیعی دنیاست و این پله های ناهماهنگ در دل صخره های این کوه ساخته شده اند. بالا رفتن از این پله ها ۳ ساعت زمان می برد و پایین آمدن از آن ها به دلیل این که پله ها در اثر مه مرطوب هستند بیشتر طول می کشد. این پله ها نرده ندارند بنابراین باید کوهنوردان ماهر با تجهیزات کامل از آن ها بالا بروند.
صخره ال پنون (کلمبیا)
با این پله های زیگزاگی می توان به قله ال پنون رفت. نمای این پله ها شبیه زیپی است که دو طرف صخره را به هم وصل کرده است. به اعتقاد مردم کلمبیا زمان وقوع آخرالزمان زامبی ها پناهگاه خوبی است.
دروازه بهشت (چین)
این قوس در کوه تیانمن پس از زلزله ای که در سال ۲۶۳ پس از میلاد مسیح اتفاق افتاد شکل گرفت و به دروازه بهشت معروف شد. به اعتقاد چینی ها کسانی که موفق شوند ۹۹۹ پله را بالا بروند و به دروازه بهشت برسند می توانند آسمان را لمس کنند و به شادی ابدی برسند.
پله های هایکو (هاوایی)
هایکو یکی از معروف ترین مکان ها در میان توریست هایی است که علاقه زیادی به هیجان دارند. بالا رفتن از این پله ها ممنوع است و بالا رفتن از آن جریمه دارد. این پله ها در سال ۱۹۴۲ توسط سربازان برای نصب کانال های مخابراتی ساخته شده است.
پله های مارپیچی کوه تایهانگ (چین)
از این پله های مارپیچ می توان به قله کوه تایهانگ در ارتفاع ۹۰ متری رسید. کسانی که تصمیم دارند از این پله ها بالا بروند باید رضایت نامه ای مبنی بر این که از خطرات آن آگاه هستند و هیچ بیماری خاصی ندارند را امضا کنند. سنین بالای ۶۰ سال اجازه بالا رفتن از این پله ها را ندارند.